BEHANDLINGER PÅ KLINIKKEN

VELKOMMEN TIL SILENDA!

Vores største passion er bryn! Vi har mere end 10 års erfaring indenfor skønhedsbranchen og sørger hele tiden for at opdatere os med nye trends indenfor bryn og vipper. Vi tilbyder derfor udelukkende behandlinger som vi brænder for og har en stor viden og kompentence bag.

I vores bookingsystem finder du behandlinger i kategorierne: BRYN - VIPPER - VOKS. Vores mest solgste behandling er Brow Lift efterfulgt af Liftpakken. Denne pakke indeholder Brow Lift og Lash Lift behandlingen. Pakken tilbyder dig nemmere og hurtigere morgener, hvor du ikke skal tænke på make-uppen. Dine bryn og vipper skal bare lige redes igennem med Bryn og Vippe Balsam og du er klar til dagen.

Vi tilbyder ligeledes voks til både krop og ansigt!

BOOK DINE BEHANDLINGER HER

Hvad er Brow Lift / Lamination?

Brow lift er en kemisk behandling af hår som består af to kemiske væsker. Her er den videnskabelige forklaring:

1. Med den første kemiske væske åbner vi hårets yderste lag (kuticula) og bryder disulfitbindinger og keratinkæder vi har i vores hår. Dette giver os mulighed for at ændre og manipulere formen og retning af håret. Med andre ord, håret bliver nedbrudt, blødt og let medgørligt.

2. Med trin to skaber vi nye bindinger i håret. Vi placerer håret i den ønskede form og lukker for håret yderste lag (kuticula).

Da brow lift er en kemisk behandling, er det essentielt med en god hjemmepleje. Brynene vil fåDenne behandling bliver IKKE udført på gravide!

Med andre ord kan denne behandling hjælpe dig med: Asymmetriske bryn - Ustyrlige bryn - Skabe form - Give mere fylde - Nyt udtryk og look.

Brow lift er den mest populære behandling hos SILENDA efterfulgt af Liftpakken som indeholder både Brow lift og Lash lift. Book dine behandlinger HER

Hvad er forskellen på hybrid og almindelig farve?

De hybrid farver som vi bruger hedder BRONSUN. Produkterne er udviklede i Rusland og bruges af de bedste bryn og vippe artister verdenen over. Disse produkter blev kaldt for Hybrid fordi de ligger mellem de traditionelle farver, idet man stadig skal aktivere dem med en oxidant, og henna, fordi resultater varer lige så længe.

Vi anbefaler at farve med hybrid hvis du ønsker at dine bryn skal have skarpe linjer og farven skal vare længere end normalt. Hybrid farven holder på huden 7-10 dage og op til 7 uger på hårene. Denne er også et godt alternativ hvis man er allergisk overfor henna farve.

Det er vigtigt at påpege at Hybrid farve er IKKE det samme som henna. Bronsun er et kemisk langtidsholdbart farvestof.

Hvis man ønsker et mere naturligt look uden at farve huden, så skal man vælge behandlingen - almindelig farve og ret. Her bruger vi farverne; RefectoCil. Farven vil oftest holde mellem 4-6 uger på hårene. Book din bryn behandling HER

GAVEKORT TIL KLINIKKEN

Leder du efter noget til en helt særlig person? Et gavekort til vores klinik er den helt perfekte idé. Vores arbejde er unikt og bliver udført med høj faglig ekspertise indenfor området!

Køb gavekort

LASH LIFT

For nogle år siden blev lash lift kaldt for vippebuk. Nu er der stor forskel på vippebuk og et løft. Forskellen ligger i, hvilke skabeloner, teknik og produkter man bruger til at behandle vipperne. Man kan få et smukt løft, hvor vipperne vil åbne op for øjet, eller et buk, hvor vipperne vil bukke i en smuk C-kurve.

Lash Lift er en kemisk behandling af vipper og det er essentielt med en god hjemmepleje efter behandlingen. Vipperne skal plejes evt med Bryn og Vippe Balsam hver dag, to gange dagligt.

VOKSBEHANDLINGER

Vi tilbyder voksbehandlinger til både krop og ansigt.

Til ansigt og de sarte områder på kroppen bruger vi en mild voks som indeholder kamille og lavendel. Den fjerner hår helt ned til 1 mm og er perfekt til at skabe skarpe linjer til brynene. Til resten af kroppen bruger vi en effektiv voks som fjerner selv de mest genstridige hår og er samtidig perfekt til en sensitiv hud. Den indeholder Sød Mandelolie og Olivenolie.

Liquid error (layout/theme line 150): Could not find asset snippets/hextom_tms_dropdown.liquid