BRYNSERUM

Det kræver tålmodighed at vækste bryn hår. Efter mange års overplukning går hårsækkene i dvale (de sover). Det tager derfor tid for et serum at aktivere de inaktive hårsække, så håret kan begynde at vokse igen. Når håret begynder at vokse, vil det vokse ud meget svagt. Det vil derfor ofte være svært at se de fine, lyse, nye hår. Det vil aldrig være nok med et serum. Man skal igennem flere sera for at kunne se et godt resultat. Hav tålmodighed. Jeg plejer at sige, at det første serum bruger tiden på at aktivere de inaktive hårsække. Serum nr. to, begynder at vækste hårene og hvis man er heldig, så vil man kunne se de små fine hår på vej ud. De næste sera vil styrke de nye hår, så de kan vokse sig stærke.

KØB HER

HVEM STÅR BAG SILENDA?

Jeg startede min lille virksomhed tilbage i 2017. Jeg var helt ny og vidste ikke ret meget om hvordan man driver en virksomhed. Jeg var nyuddannet og havde en lille datter på 3 år da jeg besluttede mig for at springe ud som selvstændig.

Jeg åbnede en kosmetolog klinik hjemme og efter 3 måneder lejede jeg et lokale i Højbjerg. Jeg har fundet min niche, bryn, og jeg gør alt for at dygtiggøre mig på området. Jeg har mange kunder som kommer lang vejs fra og det er jeg taknemmelig for.

Jeg har efterhånden taget mange kurser indenfor bryn i Rusland, Ukraine, England, Australien og Brasilien. Der er så mange dygtige brynartister som man kan lære af!

Projekt udvikling af produkter startede grundet mangel på bryn og vippe pleje som ALLE kan bruge. Jeg havde rigtig mange kvinder som var kede af at de ikke kunne bruge bryn og vippe sera under graviditeten, mens de ammede og bare fordi de ikke vil bruge produkter som var hormonforstyrrende og indeholdt andre stoffer som kan påvirke huden negativt.

Det var vigtigt for mig da jeg påbegyndte udviklingen af produkterne, at produkterne kan bruges af alle. Det tog mig næsten 2 år at udvikle produkterne. De skulle testes, udvikles, laves om og om igen, indtil vi fandt den helt rigtige formular. Der var utrolig mange op og ned ture og jeg havde fortrudt mange gange at jeg var gået i gang med det, indtil jeg stod med produkterne i hånden.

- Yana Skandary, Ejer af Silenda Company

Liquid error (layout/theme line 150): Could not find asset snippets/hextom_tms_dropdown.liquid